Ook thuiswerken?

Schrijf u gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Over ons

over onsThuiswerk-vacaturebank.nl is onderdeel van Centraal Bureau Thuiswerk B.V. uit Hengelo. Thuiswerk-vacaturebank.nl heeft in de afgelopen jaren een uitgebreid systeem ontwikkeld om thuiswerkzoekenden te koppelen aan bedrijven die thuiswerk aanbieden. Er zijn in Nederland namelijk steeds meer mensen die graag vanuit huis willen werken.

Wat doen wij zoal voor ons thuiswerk platform?

Wij zijn dagelijks bezig om zo veel mogelijk verschillende banen en opdrachten te verzamelen die vanuit huis kunnen worden verricht. Ook het keuren van ingediende opdrachten en vacatures hoort daarbij, een groot gedeelte komt namelijk niet eens op de website, teveel zaken kloppen niet of zijn onduidelijk.

Natuurlijk wordt de klantenservice niet vergeten. Dagelijks worden alle vragen die per e-mail gesteld worden afgehandeld. Eventuele problemen proberen ze direct op te lossen.

Ons technische mensen zorgen ervoor dat de website soepel blijft draaien en dat alle gegevens beschermd zijn in een veilige omgeving.

Zoals u kunt lezen is het dus niet enkel een website die draait, maar zijn we dus constant in de weer om te proberen zoveel mogelijk thuiswerk op de site te krijgen. Elke dag weer.


  • Thuiswerken is...

  • Werken zonder baas
  • Geld verdienen vanuit huis
  • Werktijden zelf bepalen
  • Geen reistijd
  • Geen oppas meer nodig

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf u gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven