Ook thuiswerken?

Schrijf u gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met de klantenservice is het wellicht handig om te kijken of uw vraag hierbij staat.

Algemeen

 • Geen bevestigingsmail na registratie

  Het kan voorkomen dat uw e-mailprogramma de bevestigingsmail in de spam-map plaatst. Controleer dan de spam-map. U kunt de bevestigingsmail ook opnieuw laten verzenden door in te loggen, u ziet de optie dan op de pagina. Mocht het helemaal niet lukken dan adviseren wij u om contact op te nemen met de klantenservice.

 • Ik ben mijn wachtwoord kwijt

  U kunt uw wachtwoord opvragen en daarna opnieuw inloggen

 • Ik wil me registreren, maar als ik dat doe wordt er gezegd dat mijn e-mailadres al gebruikt wordt?

  U heeft zich dan waarschijnlijk al geregistreerd. Geef op de wachtwoord vergeten pagina uw e-mailadres op en u ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken. Log daarna in. Opnieuw registreren is dan niet nodig.

 • Bieden jullie een e-mailservice?

  Ja, bij een gratis registratie

 • Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

  Helaas niet, wij hebben ervoor gekozen om alle communicatie via de e-mail te doen, dit omdat de dienst anders simpelweg te duur zou worden omdat er anders permanent medewerkers bij de telefoon moet zitten. Wij reageren doorgaans binnen 1 werkdag op vragen via e-mail.

Over het thuiswerk

 • Wanneer hoor ik iets van een opdracht waarvoor ik interesse heb getoond?

  U neemt direct contact op met de opdrachtgever, de opdrachtgever maakt een uiteindelijke selectie. Wij vragen of de opdrachtgever een terugkoppeling wil geven. Helaas gebeurt dit niet altijd. U kunt er dus vanuit gaan, dat als u niets hoort, u niet geselecteerd bent. Wij horen graag welke opdrachtgevers niets van zich laten horen, dan kunnen we ze daar op aanspreken.

 • Zijn er wachttijden voor thuiswerk?

  Doorgaans zijn alle opdrachten en vacatures direct beschikbaar. Toch kan het gebeuren dat als u reageert, u op een wachtlijst geplaatst wordt. Dit is bij inpakwerk af en toe het geval omdat het werk zeer gewild is en de opdrachten vrij snel vergeven kunnen zijn.

 • Is er genoeg thuiswerk voor iedereen?

  Ja, er is voldoende thuiswerk voor iedereen, maar als iedereen hetzelfde werk wil, dan wordt het lastig.

  Als u dus zeker aan het werk wilt dan kut u het beste op meerdere soorten thuiswerk reageren. Ga met het werk wat u direct kunt doen aan de slag en begin dus met geld verdienen. Komt er vervolgens werk beschikbaar wat u liever zou willen doen? Stap dan over en ga daarmee verder.

 • Hoe en via wie vindt de uitbetaling plaats?

  Dit gebeurt altijd direct vanuit de opdrachtgever per bank.

 • Moet inpakwerk gehaald en gebracht worden?

  Het halen en brengen van thuiswerk verschilt per opdrachtgever. Bij de meeste opdrachten ontvangt u de spullen via de post en kunt u deze weer (kosteloos) via de post terugsturen. Dit gebeurt altijd in overleg. De opdrachtgevers die in uw eigen regio zitten laten het werk meestal ophalen.

 • Hoe kan ik mijn interesse in een opdracht kenbaar maken?

  Door contact op te nemen met de opdrachtgever/werkgever. Onderaan iedere vacature vindt u een knop om contact op te nemen of om te solliciteren.

Administratieve vragen

 • Kan ik mijn gegevens wijzigen?

  Als u ingelogd bent kunt u uw gegevens wijzigen bij: Account » Gegevens wijzigen

 • Ik heb per ongeluk een verkeerd bankrekeningnummer ingevuld, hoe kan ik dit wijzigen?

  U kunt het juiste bankrekeningnummer aan ons doorgeven via de klantenservice.

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten?

  Indien u een betaald lidmaatschap hebt en u wilt dit stopzetten dan kunt u dit eenvoudig doen door in te loggen. Bij 'Lidmaatschap » Lidmaatschap opzeggen' vindt u de mogelijkheid om het lidmaatschap stop te zetten. De opzegging gebeurt onmiddellijk en u kunt de resterende dagen nog gebruik maken van het lidmaatschap waarvoor u heeft betaald.

 • Wat is de opzegtermijn van mijn lidmaatschap?

  Ieder lidmaatschap is bij ons per direct weer opzegbaar. Op het moment dat u opzegt blijft u gewoon toegang houden totdat de looptijd verstreken is. Er zal geen nieuw bedrag meer in rekening gebracht worden.

  Voorbeeld: U sluit een lidmaatschap op 1 januari 2018 en zegt dit 10 januari 2018 op, dan kunt u het lidmaatschap blijven gebruiken tot 1 februari 2018.

 • Hoe kan ik mijn gratis registratie laten verwijderen?

  U kunt uw account verwijderen door in te loggen. U vindt dan in het menu de mogelijkheid om uw account te verwijderen, bij: Mijn account » Account verwijderen.

Lidmaatschap

 • Kost het geld als ik me inschrijf?

  Nee, inschrijven is helemaal gratis.

 • Waarvoor betaal ik als ik een betaald lidmaatschap neem?

  De kosten zijn voor uw profiel op Thuiswerk-vacaturebank.nl en het tonen daarvan aan werkgevers. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van de vacaturebank met alle thuiswerk vacatures. Ook kunt u onbeperkt berichten ontvangen en versturen. Inschrijven is volledig gratis en wij kunnen en zullen nooit geld van uw rekening afschrijven als u niet specifiek een betaald lidmaatschap neemt.

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten?

  Indien u een betaald lidmaatschap heeft en u wilt dit stopzetten dan kunt u dit eenvoudig doen door in te loggen. Bij 'Lidmaatschap » Lidmaatschap opzeggen' vindt u de mogelijkheid om het lidmaatschap stop te zetten. De opzegging gebeurt onmiddellijk en u kunt de resterende dagen nog gebruik maken van het lidmaatschap waarvoor u heeft betaald.

 • Wat is de opzegtermijn van mijn lidmaatschap?

  Ieder lidmaatschap is bij ons per direct weer opzegbaar. Op het moment dat u opzegt blijft u gewoon toegang houden totdat de looptijd verstreken is. Er zal geen nieuw bedrag meer in rekening gebracht worden.

  Voorbeeld:
  U sluit een lidmaatschap op 1 januari 2018 en zegt dit 10 januari 2018 op, dan kunt u het lidmaatschap blijven gebruiken tot 1 februari 2018.

Verdiensten

 • Wat kan ik verdienen met thuiswerk?

  De verdiensten die u met thuiswerk kunt realiseren lopen zeer uiteen.

  De werkgevers die zich aanmelden bij thuiswerk.nl zijn uiteindelijk degenen die bepalen wie welke opdracht krijgt en wat er mee verdient wordt. Voor sommige opdrachten staat een bedrag naar prestatie, en voor sommige opdrachten wordt u per uur betaald.

  Het komt ook voor dat wanneer u wat vaker klussen voor één en dezelfde werkgever doet, er een aparte afspraak gemaakt wordt over de hoeveelheid werk en/of het verdiende loon. U ziet de verwachte verdiensten bij iedere opdracht getoond staan. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met de werk- of opdrachtgever.

  Afhankelijk van uw leeftijd en ervaring zijn er bij administratief en telefonisch thuiswerk bedragen te verdienen tussen de € 6,- en € 20,- per uur. Bij inpakopdrachten is dit vaak lager.

 • Hoe word ik uitbetaald?

  U ontvangt uw verdiensten altijd direct vanuit de opdrachtgever op uw bankrekening.

 • Krijg ik zeker inkomsten?

  Wij kunnen verzekeren dat er genoeg thuiswerk op de site staat, u dient dan natuurlijk wel te solliciteren, het ligt er dus aan of u dit zelf actief doet. Bij sommige opdrachten wordt iedereen geaccepteerd en kunt u direct aan de slag, bij andere dient u dus te solliciteren.

  Als u dus zeker aan het werk wilt dan kunt u het beste op meerdere soorten thuiswerk reageren. Ga dan met het werk, wat u direct kunt doen, aan de slag en begin dus met geld verdienen. Komt er vervolgens werk beschikbaar wat u liever zou willen doen? Stap dan over en ga daarmee verder.

Overige

 • Hoe oud moet ik zijn voor het uitvoeren van thuiswerk?

  18 jaar of ouder

 • Ik woon in Belgie. Kan ik me dan toch inschrijven?

  Inschrijven kan, maar er staan niet of nauwelijks Belgische vacatures op de site.

 • Hoe zit het met de belastingen?

  Dan verwijzen wij u graag naar de site van de belastingdienst op www.belastingdienst.nl


 • Thuiswerken is...

 • Werken zonder baas
 • Geld verdienen vanuit huis
 • Werktijden zelf bepalen
 • Geen reistijd
 • Geen oppas meer nodig

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf u gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven