Ook thuiswerken?

Schrijf u gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Enquêtes en marktonderzoek

Grote merken willen graag weten wat de consument vindt van hun producten en advertenties. Om hier achter te komen schakelen ze vaak de hulp in van partijen die consumenten om hun mening vragen. Dat doen ze door middel van enquêtes, mystery shopping en het testen van producten. De door u gegeven feedback helpt het merk dan om verder te verbeteren of om problemen op te sporen. Als blijk van waardering ontvangt u dan een geldbedrag of bijvoorbeeld cadeaubonnen.

Enquetes invullen thuiswerk

Enquêtes thuiswerkMeer en meer mensen vullen online enquêtes in voor geld. Tegenwoordig zijn er diverse partijen waar u betaald enquêtes kunt invullen. Als u zich bij een van deze partijen aanmeldt ontvangt u uitnodigingen om enquêtes vanuit huis in te vullen. Bij iedere ingevulde enquête zult u een beloning ontvangen.

Voordelen? Makkelijk werk, iedereen kan het. Het enige dat u nodig heeft is een computer. Nadelen? Er zijn heel veel mensen die enquêtes invullen waardoor het werk snel op is. Vaak wordt er een bepaald aantal respondenten gevraagd en als dat aantal bereikt is dan is dan is het klaar. Ook is het geen werk waar je rijk van wordt, dus vooral leuk als extraatje.

Schrijf u in bij een van de partijen in onze vacaturebank. Na registratie kunt u vaak meteen beginnen met het beantwoorden van vragen.

Mystery Shopping

Enquêtes thuiswerkMystery shopping is het nabootsen van een geïnteresseerde consument. Het doel van een mystery shopper is het verkrijgen van een objectief beeld van bijvoorbeeld een winkel. Door de inzet van een mystery shopper kan zeer veel informatie worden verkregen. Bijvoorbeeld informatie over klantvriendelijkheid, productkennis, kwaliteit en winkelervaring.

Na het bezoek aan een winkel vul u een digitale vragenlijst in over wat u is opgevallen tijdens het bezoek en legt u zo duidelijk en volledig mogelijk vast wat u heeft waargenomen en hoe u bent geholpen.

Als mystery shopper word je per opdracht betaald, dus niet per uur. De vergoedingen liggen gemiddeld tussen de € 10,00 en € 35,00, afhankelijk van het type opdracht.

In de vacaturebank vindt u diverse mystery shopper vacatures.  • Thuiswerken is...

  • Werken zonder baas
  • Geld verdienen vanuit huis
  • Werktijden zelf bepalen
  • Geen reistijd
  • Geen oppas meer nodig

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf u gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven