Ook thuiswerken?

Schrijf u gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven

Telefonisch thuiswerk

Telefonisch werk is uitermate geschikt als thuiswerk. Steeds meer callcenters zijn dan op zoek naar thuiswerkers voor het verrichten van allerlei telefonische werkzaamheden. Denk hierbij aan het aannemen van de telefoon, noteren van contactgegevens en het maken van afspraken, het geven van informatie en adviezen en het bellen van potentiële klanten met een interessante aanbieding. U kunt dus via een callcenter vanuit huis werken als bijvoorbeeld outbound callagent of commercieel medewerker.

Voordelen

Telefonisch thuiswerk heeft veel voordelen ten opzichte van hetzelfde werk op een callcenter of kantoor. U bent als thuiswerker erg flexibel in het indelen van uw eigen tijd. Natuurlijk heeft u wel te maken met deadlines en vaste uren waartussen gebeld mag worden, maar daartussen bent u vrij om uw eigen werktijden te bepalen. Telefonisch thuiswerkIdeaal voor ouders van schoolgaande kinderen; zij kunnen de tijden dat de kinderen op school zitten gebruiken om te werken en pauze nemen zodra de kinderen tussen de middag van school komen.

De meeste bedrijven betalen tussen de € 8,00 – € 14,00 per uur. Daarnaast wordt er vaak een extra prestatiebonus uitgekeerd bij goede resultaten of geniet u andere voordelen.

Voor wie?

Om als telemarketeer te kunnen gaan thuiswerken is het erg belangrijk dat u de Nederlandse taal goed beheerst en dat u een prettige telefoonstem hebt. Er komen ook geregeld callcenter functies voorbij waarbij juist een andere taal dan Nederlands gevraagd wordt, meestal Engels.

Aangezien u geen collega's of een baas om u heen heeft is het belangrijk dat u beschikt over flink wat doorzettingsvermogen. U zult uzelf dus moeten kunnen motiveren om aan het werk te gaan.

Hoe werkt het?

Om thuis te kunnen werken, moet u in bijna alle gevallen de beschikking hebben over een PC of laptop die is voorzien van Windows, met een aansluiting voor headset & microfoon en een breedband internetverbinding.

Telefonisch thuiswerkZorg ervoor dat u tijdens het bellen niet gestoord kunt worden, bijvoorbeeld door spelende kinderen, huisgenoten of huisdieren. Werkgevers verwachten dat er een rustige werkplek beschikbaar is.

Bent u enthousiast geworden en past dit werk perfect bij u? Schrijf u dan in en bekijk de telefonisch thuiswerk vacatures.
  • Thuiswerken is...

  • Werken zonder baas
  • Geld verdienen vanuit huis
  • Werktijden zelf bepalen
  • Geen reistijd
  • Geen oppas meer nodig

Wij hebben het
Keurmerk Thuiswerk

Ook thuiswerken?

Schrijf u gratis en vrijblijvend in.

Inschrijven